ESKÜVŐI DJ

Esküvőre DJ-t szeretnétek? Az egyik legjobb döntés: olvasd el, miért!

Az esküvő egy olyan alkalom az ember életében, melyre egy egész életen át emlékezni fog. Ahhoz, hogy ezen a nagy napon minden tökéletes legyen, sok dologra kell odafigyelni. Egyik fontos tényező, melyen akár az est sikere is múlhat: a zene.

“A mai nap az álmok napja. A selyemé és a szalagoké.

A virágoké és gyertyáké. A zenéé…”

Pam Brown

 Esküvői DJ szolgáltatás

 

Esküvői DJ - Kovács Gábor

Esküvői DJ – Kovács Gábor

Napjainkban egyre elterjedtebb az esküvői DJ szolgáltatás. Mi is ez valójában? Változatos és folyamatos zenei programmal, műsorvezetéssel szórakoztatni a násznépet ezen a kivételes napon. Ez az egyik legszebb és legfelelősségteljesebb deejay feladat, hogy az ifjú pár életének ezt a fontos estéjét emlékezetes, jó hangulatú eseménnyé varázsolja.

Erre minden lehetőség megvan, hiszen előzetes egyeztetés alkalmával megbeszélhetjük az igényeteket, kéréseiteket, melyhez rugalmasan alkalmazkodom, és igyekszem saját javaslataimmal, ötleteimmel is a ti elégedettségeteket és az est sikerét elősegíteni.

Másfél évtizedes DJ tapasztalattal és színes zenei repertoárral rendelkezem, játszom a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek népszerű dalait, külföldi és magyar előadók közkedvelt számait, napjaink ismert, és a régi idők örökzöld slágereit egyaránt, melyekre minden korosztály szívesen táncol.

Folyamatos zeneszolgáltatás a vacsorától egészen hajnalig, a különböző eseményekhez illő zenékkel, saját profi hang- és fénytechnikával, rádiós mikrofonnal. Szolgáltatásom igény esetén – vagy vőfély, ceremóniamester hiányában – kiterjed egyéb feladatok ellátására is: konferálom és kézben tartom az egyes eseményeket (pohárköszöntő, vacsora, tortavágás, menyecsketánc, játék).

Egyéni vállalkozóként, szerződéssel, számlával, és jogtiszta CD-lemezekkel vállalom szolgáltatásom. Remélem, felkeltettem érdeklődéseteket és személyesen is találkozunk! Hívj fel MOST vagy írj e-mailt!  Az alábbiakban egy ízelítőt találsz korábbi esküvőkről, melyeken én szolgáltattam a talpalávalót.