TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

Előfordulhat, hogy az esküvői DJ és az élőzene szolgáltatás együtt jó. Nekünk erre is van megoldásunk, sőt, kihelyezett szertartások hangosítására, és speciális kérések teljesítésére is.

Ez a nap mindenképpen felejthetetlen lesz, de az egész esküvőt és lagzit megbélyegezheti, ha nem hallható, amikor kimondjátok a boldogító igent, vagy ha az újdonsült anyós a zenére panaszkodik. Mindenre van megoldás, és mi segítünk rugalmasan összeállítani a számotokra ideális változatot.

Esküvői DJ és élőzenei szolgáltatás együtt!

Esküvői DJ és élő zenei szolgáltatás együtt!

Esküvői DJ és élő zenei szolgáltatás együtt!

A rokonok élő zenét szeretnének az esküvőre, Ti viszont modern, nosztalgia zenével és mai slágerekkel kevert esküvői DJ szolgáltatást. Igazságos megoldást kínálunk exkluzív élőzene + esküvői DJ párosításban!

„Gyula tudja, mi mozog a zöldleveles bokorban, Gábor pedig tudja, hogy ezt egy életen át kell játszani”.

Furcsa párosítás? Aligha. Folyamatos zeneszolgáltatás, óránkénti vagy hangulatfüggő váltás –az „énekes szintetizátorfüggő Gyula, és az ütemre keverés virtuóza, Gábor” között – akár konkrét dalok kérésével a rendezvény idejére, gyors rögtönzéssel az eseményekhez, játékokhoz.

Hogy egy konkrét példával éljek, az élőzenés blokkban megszólalhatnak a mulatós zenék gyöngyszemei; 100 forintnak 50 a fele, Aranyeső, Bubamara, Erdőszélen sátoroznak, míg a másikban a Dancing Queen (ABBA), La Isla Bonita (Madonna), Let’s Get Loud (Jennifer Lopez), Santa Maria (Neoton Familia). Itt még csak a 80-as, 90-es éveket érintettük, de már így is látható a kontraszt a kétféle stílus között, mely egyben a siker kulcsa is lehet a vegyes igényeket teljes mértékben kielégítő szolgáltatásnak. Akár a végtelenségig lehetne sorolni a nagyobbnál nagyobb slágereket, hiszen hatalmas repertoárral rendelkezünk, mellyel hajnalig szórakoztatjuk a vendégeket.

Kérd ajánlatunkat nemcsak esküvőre, hanem bármilyen más rendezvényre is (bál, szilveszter, céges party). “Ajándékot az ifjú párnak…” jeligével hívjátok most Kovács Gábort a kapcsolat menüpontban található elérhetőségein, és ha ezt a szlogent bemondjátok neki, ajándékkal lep meg majd Titeket :).

 

Szertartás hangosítása

Szertartás hangosítás

Szertartás hangosítás

Az elmúlt években egyre több fiatal pár választja a sokszor kopár házasságkötő terem helyett egy szálloda vagy intézmény parkjának frissen vágott zöld fű illatával és madárcsicsergéssel kecsegtető miliőjét. Ezt a hangulatot szinte vétek kihagyni, ám a szabadtér miatt szükségessé válik a ceremónia kihangosítása. Erre biztosítunk mi komplett hangtechnikát a legmodernebb eszközökkel.

Professzionális körülmények között hallgathatjátok, amint az anyakönyvvezető összeadja az ifjú párt, s együtt élhetitek át velük ezt a csodálatos délutánt. Az anyakönyvvezető mikrofonos hangosításával, a bevonulás, a gyűrűhúzás, a szülőköszöntés, a gratuláció és kivonulás alatt más-más odaillő zenével biztosítom ezen megismételhetetlen pillanatok hangulatát!

A szertartás aláfestő zenéinek kérhetitek a saját ízléseteknek megfelelő kedvenc zenéket, vagy választhatjátok az általam javasolt, közkedvelt számokat. Ezeket is ugyanúgy egyeztethetjük, mint az esti party zenei repertoárját.

 

Kedvezményes csomagajánlatok

Kedvezményes csomagajánlatok

Kedvezményes csomagajánlatok

Az elmúlt évek különleges kéréseit figyelembe véve alakítottuk ki az alábbi kedvezményes esküvői csomagajánlatokat:

Esküvői Fotó-Videó DJ: amely tartalmazza az esküvői DJ tevékenységet, egy teljes Fotó-Videó szolgáltatást az egész napi eseményekről (szertartásról, vacsoráról, mulatozásról).

Esküvői koktél DJ: fogyasztottál már Esküvői DJ koktélt? Ha még nem kóstoltad, ezen csomag kiválasztásával ezt megteheted,  hiszen ennek tartalma a kollégák komplett koktél- és mixerszolgáltatása a vacsora utáni hajnalig tartó mulatozás ideje alatt, + az  esküvői DJ tevékenység.

All in one : mindkét csomaglehetőség egyben (Esküvői DJ + Fotó-Videó + Esküvői koktél)
Kérj árajánlatot a szimpatikus csomagokról! – Elérhetőség a Kapcsolat menüpontban! Ezen csomagokban is igényelhető az Élőzene + DJ szolgáltatás!

A kedvezményes csomagok az egyidejű, ugyanazon rendezvényre, szabad kapacitás erejéig, illetve visszavonásig  érvényesek!

Az összeszokott profi csapat együttes választásának nagy előnye, hogy ki nem mondott dolgokban is egyszerűen tudjuk segíteni egymás munkáját, a megrendelő elégedettségét ezzel is elősegítve.