Ceremóniamester

„A mai nap az álmok napja. A selyemé és a szalagoké. A virágoké és gyertyáké. A zenéé. A nevetésé. Mindez együtt teszi különlegessé ezt a napot számotokra – amikor új kalandok kezdõdnek az életben.” (Pam Brown)

Szükség van egy személyre, aki koordinálja az eseményeket, jelenlétével keretbe foglalja a Nagy Napotokat? Ebben tudok én a segítségetekre lenni, hiszen műsorvezetőként tájékoztatom a násznépet, konferálok, modern programokkal teszem teljessé az estét. Gondolatban mindig az ifjú pár és a násznép előtt járok két lépéssel, az esküvőtök mozgatórugója, az „események hangja” vagyok.

Személyes egyeztetésünkkor tapasztalataim alapján segítek felépíteni a menetrendet az elképzeléseitek alapján, figyelek az apró részletekre, felhívom a figyelmet a lehetőségekre, ötleteimmel kiegészítjük a nap koreográfiáját, hogy kerek egész legyen. Munkámat figyelmesség, pontosság és elegancia jellemzi.

Amennyiben elnyertem tetszéseteket, vegyük fel a kapcsolatot telefonon, e-mailben, és egyeztessünk a személyes találkozóról! Azt vallom, hogy szükséges a személyes kontakt, kell, hogy kialakuljon az ismeretség, a szimpátia, hiszen a kiszemelt dátumon nagyon jól kell tudnunk együttműködni, mint egy régi jó ismerősre, bizalmasra kell, hogy tekintsetek rám, aki, amikor kell, ott van, segít a háttérből, ha kell, előlép, akire minden körülmények között számíthattok. A cél, hogy zökkenőmentes, jó hangulatú esküvőtök és bulitok legyen, át tudjátok élni és élvezni minden percét, hiszen mindez megismételhetetlen.

Ha ezekkel azonosulni tudtok és úgy gondoljátok, hogy rám van szükségetek, ne késlekedjetek, várom megkeresésetek!