Kovács Gábor

Kedves Jegyes Pár!

„A mai nap az álmok napja. A selyemé és a szalagoké. A virágoké és gyertyáké. A zenéé. A nevetésé. Mindez együtt teszi különlegessé ezt a napot számotokra – amikor új kalandok kezdődnek az életben.” (Pam Brown)

Az esküvő egy olyan alkalom az ember életében, melyre egy egész életen át emlékezni fog. Ahhoz, hogy ezen a nagy napon minden tökéletes legyen, sok dologra kell odafigyelni. Egyik fontos tényező, melyen akár az est sikere is múlhat, a zene.


Napjainkban egyre elterjedtebb az esküvői DJ szolgáltatás. Mi is ez valójában? Változatos és folyamatos zenei programmal, műsorvezetéssel szórakoztatni a násznépet ezen a kivételes napon. Ez az egyik legszebb és legfelelősségteljesebb deejay feladat, hogy az ifjú pár életének ezt a fontos estéjét emlékezetes, jó hangulatú eseménnyé varázsolja.

Erre minden lehetőség megvan, hiszen előzetes egyeztetés alkalmával megbeszélhetjük az igényeteket, kéréseiteket, melyhez rugalmasan alkalmazkodom, és igyekszem saját javaslataimmal, ötleteimmel is a ti elégedettségeteket és az est sikerét elősegíteni.

Közel másfél évtizedes DJ tapasztalattal és színes zenei repertoárral rendelkezem, játszom a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek népszerű dalait, külföldi és magyar előadók közkedvelt számait, napjaink ismert, és a régi idők örökzöld slágereit egyaránt, melyekre minden korosztály szívesen táncol.

Szolgáltatásom igény esetén – vagy vőfély, ceremóniamester hiányában – kiterjed egyéb feladatok ellátására is; konferálom és kézben tartom az egyes eseményeket (pohárköszöntő, vacsora, tortavágás, menyecsketánc, játék).

Professzionális hang- és fénytechnikával teszem emlékezetessé a hangulatot, amely igény esetén extra vizuáltechnikával is kiegészíthető. Ha az eredeti hangzás mellé szeretnétek egy kis tradícionális esküvői hangulatot, is akkor ajánlom figyelmetekbe a Live & DJ szolgáltatást, melyről a TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK menü alatt olvashattok, ugyanúgy mint a polgári szertartás hangosításáról is. Remélem felkeltettem az érdeklődésetek és személyesen is találkozunk!