További szolgáltatás

Live DJ; Video Disco; Szertartáshangosítás; Csoportos kedvezmény


A rokonok élő zenét szeretnétek az esküvőre, ti viszont esküvői DJ-t, aki a retró stílust ötvözi a mai slágerekkel? Igazságos és egyben praktikus megoldást kínálunk exkluzív ÉLŐ ZENE + ESKÜVŐI DJ párosításban!

„Németh Gyula barátom tudja, mi mozog a zöldleveles csipkebokorban, és ismeri már a koszorúslányok nézését, meg a járását, én pedig zenei utazást szervezek egy álomhajóval, de csak miután a hétvégén felmentünk a hegyekbe, közben pedig visszaemlékszünk, mi is történt Sopronban…. A bizonytalanokat pedig azzal nyugtatom, hogy Hé, soha ne félj, hogy oda sodor a szél, ahol jó!”

Furcsa párosítás? Aligha. Folyamatos zeneszolgáltatás, óránkénti vagy hangulatfüggő váltásban, akár konkrét dalok kérésével a rendezvény idejére, gyors rögtönzéssel az eseményekhez, játékokhoz.

Hogy egy konkrét példával éljek, az élőzenés blokkban megszólalhatnak a mulatós zenék gyöngyszemei; 100 forintnak 50 a fele, Aranyeső, Bubamara, No roxa áj, Piros színű ruha, Csepereg az eső, míg a másikban pedig olyan népszerű előadók és együttesek dalai, mint az ABBA, Bee Gees, BoneyM, Dr. Alban, Fiesta, Madonna, Majka, Michael Jackson, Neoton Familia, Punnany Massif, Queen, Republic, Tankcsapda, Wellhello, és természetesen a ’90-es évek diszkóklasszikusai…

Akár a végtelenségig lehetne sorolni az előadókat és a nagyobbnál nagyobb slágereiket, hiszen hatalmas repertoárral rendelkezünk, mellyel hajnalig szórakoztatjuk a vendégeket.

Kérd ajánlatunkat nemcsak esküvőre, hanem bármilyen más rendezvényre is – legyen az bál, szilveszter, céges party.

A szolgáltatás elérhető Élőzene + DJ + Ceremóniamester, vagy éppen Élőzene + Ceremóniamester kombóban is!


VIDEO DISCO

Szeretitek az újdonságot, a különlegeset? A Ti esküvőtök legyen más, mint a többi? Akkor ez a megoldás!

Az exkluzív technikai megjelenésen túl berendezéseink kiegészülnek a szakmában újdonságnak számító vezérelten világító LED-oszlopokkal, füstgéppel* és nagyméretű LED TV-kkel, amelyen a parti ideje alatt az éppen elhangzó zenék videóklippjei láthatóak, így a vendégek egy különleges partyfeeling részesei lehetnek. Ezáltal a fényképes slideshow vetítése is megoldott, nem kell külön projektorral és vászonnal bajlódnia a párnak és a személyzetnek. Ezzel a szolgáltatással szeretnénk a prémium minőséget igénylő megrendelőinket megcélozni.

Kérd ajánlatunkat nemcsak esküvőre, hanem bármilyen más rendezvényre is – legyen az bál, szilveszter, céges party.

*A technikai berendezések elhelyezése miatt csak megfelelő alapterület esetén tudjuk vállalni a szolgáltatást, illetve a füstgép használatához a helyszín hozzájárulása szükséges!


SZERTARTÁSHANGOSÍTÁS

Az elmúlt években egyre több fiatal pár választja – a sokszor kopár házasságkötő terem helyett – a szálloda vagy étterem parkjának frissen vágott zöld fű illatával és madárcsicsergéssel kecsegtető miliőjét.

Ezt a hangulatot szinte vétek kihagyni, ám a szabadtér miatt szükségessé válik a ceremónia hangosítása a legmodernebb eszközökkel. Az anyakönyvvezető mikrofonos hangosítása mellett a szertartás egyes fázisaihoz különféle aláfestő zenéivel tesszük egyedivé ezeket a meghitt pillanatokat, mellyel örök emléket okozunk a házasulandóknak és családjuknak. Ezeket a zenéket kérhetitek a saját ízléseteknek megfelelően, vagy választhatjátok az általam javasolt, közkedvelt dalokat.

Néhány tipp a ceremónia alatti zenékhez:

Bevonulás

Christina Perri – A Thousand Years

Yiruma – River Flows In You

Aláírás, gyűrűhúzás, homokszórás

Utada Hikaru – First Love Piano Instrumental

Enya – Only Time

Szülőköszöntés

Kovács Kati – Úgy szeretném meghálálni

Eric Clapton – My Father’s Eyes

Pezsgőzés

Michael Bublé – LOVE

Lady Gaga & Bradley Cooper – Always Remember Us This Way

Kivonulás

Bruno Mars – Marry You

The Script Feat Will.I.Am – Hall Of Fame


CSOPORTOS KEDVEZMÉNY

(esküvői DJ/ceremóniamester + fotó + videó + koktélbár)

Az összeszokott profi csapat együtt történő megrendelésének nagy előnye, hogy ismerjük egymás munkáját, ki nem mondott dolgokban is egyszerűen tudjuk segíteni a másikat, egymás rezdüléseiből is tudjuk, mi kell ahhoz, hogy kivételes összhangban menjen a közös munka, ezzel tökéletes szolgáltatást nyújtsunk megrendelőinknek.

Ezt a szolgáltatást csak szabad kapacitás esetén tudjuk biztosítani megrendelőinknek (minimum két szolgáltató kiválasztásával).


KÉRD AJÁNLATUNKAT!

A csoportos kedvezményben résztvevő kollégák: